Thursday, November 12, 2015

10.10 Oti sünnipäev või hoopiski rännak

Esimene rännak on viimaks nüüd selja taga. Täna saime rännatud 7 km kergetel rakmetel. Osadel olid jalad villis, kuid talusid selle kerge jalutuskäigu metsade vahel ikkagist ära.

Kõige huvitavamaks sai hoida automaadist kinni, samal ajal kui rakmed on seljas üle tee. Kõige problemaatilisemaks said püksid, sest Kaitsevägi on suutunud hankida enamusele sõduritele suurepärased püksivööd, mis ei hoia pükse mitte mingil viisil kinni. 

Maanteest üle joostes võis näha sellist pilti, kus pooled sõdurid hoiavad enda pükstest kinni, et need puhtalt füüsiliselt jalast ei kukuks. Nali naljaks, aga see on tõsi. Metsas olles saime näha kitse ning teisi toredaid olevusi, kes metsa ringi jooksid. 

Hiljem kasarmusse tulles ei tohi sõdur enne pesema minna kui relv on hooldatud. Must, haisev ja higine sõdur hooldab relva ära, siis rakmed ja pärast seda saab kiirelt joosta duši alla. 

Ajateenistuses puutud tihti kokku koristamisega. Koristad enda magala ära, siis korruse, peldikud või hoopiski väliterritooriumi. Naljatledes võib öelda, et oleme ühed odavad tööjõu olevused, kes saavad koristada kõike, mis silma häirib. Täna saime enda uueks koristusalaks väliterritooriumi. Vaadates kuupäeva ja kuud võime oletada, et väljas on lehti rohkem kui tosin.

Imeline aeg, millal koristada väliterritooriumi ja lükata need tänavad lehtedest lõpuks puhtaks.

No comments:

Post a Comment